طرز تهیه پسته شور در منزل به چه شکلی می باشد؟ پسته شور کله قوچی از چه جهت برای خانواده ها می تواند بهتر باشد؟
پسته یکی از مواد غذایی است که در گذشته و حال توسط ایرانیان مصرف می شود و اوج خرید پسته در ایام خاص و دور همی ها می باشد.
این محصول با افزودن انواع طعم دهنده در بازار به فروش رسانده می شود و کارخانه هایی به صورت اتوماتیک این کار را انجام می دهند.
در این میان یکی از طعم های عامه پسند، پسته شور است که در بین همه نسل ها طرفدار دارد.
پسته شور رقم کله قوچی
در میان رقم های مختلف پسته، رقم کله قوچی گزینه ی خوبی برای تهیه پسته شور می باشد. علت این امر امکان خرید پسته با قیمت بهتر است که مشتری را به مصرف پسته راغب می کند.
همانطور که می دانید افزایش میزان مصرف پسته در بین خانواده ها، منجر به داشتن جامعه ای سالم خواهد شد، به همین خاطر پسته شور رقم کله قوچی مقرون به صرفه خواهد بود.
طرز تهیه پسته شور
پسته شور و سایر طعم های موجود در بازار، قیمت بالاتری به نسبت پسته خام دارند، به همین جهت برخی از خانم های کد بانو، تمایل به تهیه پسته شور در منزل دارند.
برای این امر باید پسته خام را با حرارت کم تفت داد و تا زمانی که رنگ پسته متمایل به قهوه ای شود ادامه داشته باشد، در این صورت مقدار کمی آب و نمک به میزان دلخواه، به آن اضافه می شود و همچنان پسته را هم می زنیم تا آب موجود در ظرف کاملا بخار شود.
در نهایت پسته شور را امتحان می کنیم و اگر باز هم مغز پسته رطوبت داشت به مدت یک روز پسته ها را در سینی قرار می دهیم تا کاملاً خشک شود.
منبع: بازار پسته ایران