قیمت پسته فندقی وابسته به درصد خندان بودن، درصد بسته بودن و میزان انس آن و همچنین میزان رویت مغز پسته می باشد. حجم بیش تر تولیدات پسته فندقی در استان کرمان و در شهرستان های زرند، سیرجان و رفسنجان انجام می شود. به همین دلیل قیمت این محصول در بازار بر اساس میزان عرضه و تقاضای موجود در استان کرمان تعیین می گردد. با این حال این نوع پسته نسبت به سایر پسته ها ارزان قیمت می باشد.
بهترین نوع پسته در ایران چیست ؟
سابقه پسته در ایران بسیار طولانی می باشد. به طوری که ایران در سال 1382، حدود 90 درصد پسته ی جهان را تامین می کرده است. بهترین و خوشمزه ترین رقم پسته از گذشته تا هم اکنون مربوط به کشور خودمان ایران می باشد.
امروزه در شهر های مختلفی از ایران پسته کاشت و برداشت می شود، که معروف ترین این شهر ها که مراکز تولید پسته به شمار می آیند شامل، رفسنجان، دامغان، خراسان و آذربایجان غربی می باشد.
و اما بهترین پسته موجود در ایران که علاوه بر طعم و مزه از نظر اندازه مطرح می باشد پسته شهر رفسنجان می باشد که در دنیا نیز معروف است. سابقه کاشت پسته در این شهرستان به بیش از چندین هزار سال می رسد و در همان گذشته صادرات آن به کشور چین و کشور های غربی انجام می شده است.
از قبل از انقلاب تمرکز فراوانی بر روی صادرات و توسعه در زمینه کشاورزی وجود داشته و از همان زمان شهر رفسنجان در زمینه صنعتی و مکانیزه کردن تولیدات پسته و صادرات آن مورد توجه دولت بوده است.
همین موضوع باعث شده که شهر رفسنجان زیر ساخت های صنعت کشاورزی پسته را دارا باشد، که این موارد شامل دستگاه ها و ابزار آلات پسته شور کن، آب خندان و همچنین بسته بندی می باشد که با وجود این امکانات توانسته اند مزه و کیفیت پسته را بهبود دهند. یکی از بهترین رقم های پسته در ایران پسته فندقی می باشد.
ویژگی های پسته فندقی
ویژگی پسته خوب چیست؟ اگر بخواهیم در مورد پسته فندقی توضیح دهیم لازم است که ویژگی های آن را بدانیم که شامل موارد زیر می باشد:
- اندازه کوچک (ریز)
- شکل پسته گرد
- از نظر طعم و خوشمزگی در رده متوسط قرار دارد.
- مقرون به صرفه ترین در میان انواع پسته ها به دلیل داشتن انس بالا (یعنی تعداد زیاد این نوع پسته در یک کیلو گرم از آن، به دلیل ریز بودن سایز پسته فندقی)
- مناسب برای مصارف شخصی و استفاده از خواص دارویی آن
- بیشترین میزان صادرات متعلق به این نوع پسته است.
مرکز خرید پسته فندقی درجه یک
شاید بپرسید چرا اسم این پسته را فندقی گذاشته اند؟ باید بگوییم که علت نام گذاری این پسته به دلیل شناخت آن به فندق می باشد، همین امر موجب شده که اسم آن را پسته فندقی گذارند. این پسته توسط شخصی به نام مهدی اوحدی برای اولین بار شناسایی شده است، در نتیجه گاها این رقم از پسته را با نام پسته اوحدی نیز می شناسند.
بیشترین مصرف این نوع از پسته در ایران در جهت تولید انواع مختلفی از شیرینی جات، کیک ها و سایر غذا هایی که از مغز پسته در آن استفاده می شود، می باشد. البته این نکته را هم باید در نظر گرفت که معمولا در صنعت غذا این نوع از پسته استفاده می شود زیرا نسبت به سایر پسته های با کیفیت مقرون به صرفه می باشد.
با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن خرید آنلاین محصولات خرید این محصول بسیار راحت تر از پیش شده است. به طوری که اگر شما قصد خرید پسته فندقی به صورت عمده دارید می توانید از طریق همین مجموعه اقدام نمایید و با استفاده از راه های ارتباطی موجود در سایت با کارشناسان فروش ما ارتباط برقرار نمایید.